Someone said cake?

Current weather : rain, rain, and even more rain. Enough to spend our days in bed in front of a good movie and a good mug cake. (...) Yes, ...


Current weather : rain, rain, and even more rain. Enough to spend our days in bed in front of a good movie and a good mug cake. (...) Yes, a mug cake, the new greedy invention which satisfies all the lazy people in the world (including me!) with its super fast baking. Also, chocolate is life, isn't it? Take out your cutest mug and try this little, simple and so delicious recipe.


What you will need :

- a mug.
- 20g of dark chocolate.
- 20g of butter.
- 3 tablespoons of sugar.
- 3 tablespoons of flour.
- an egg.
- and eventually, a microwave.

1) Take the mug and melt the chocolate and the butter in the microwave for 30 seconds and then mix it up with the help of a little teaspoon.
2) Once mingled, add the sugar and blend again.
3) Pour the sugar in and blend futhermore.
4) Incorporate the flour in two or three times to prevent lumps.
5) Heat the mixture for 30 to 45 seconds. Watch out, the cake may spill over a little (I must say that it gives a style to it!).
6) Leave it to cool down for two minutes and enjoy your soft and warm mug cake!
I advise you to add some icing sugar or mashmallows on top, it's even better this way! 'Bon appétit!'


Météo du moment : de la pluie, de la pluie, et encore de la pluie. De quoi passer nos journées au lit devant un bon film et un bon mug cake. (...) Oui, mug cake, nouvelle invention gourmande qui satisfait tous les grands fainéants du monde (et moi également!) avec sa cuisson ultra rapide. Puis, le chocolat, c'est la vie n'est-ce pas? Sortez votre mug le plus mignon et testez cette petite recette simple et tellement délicieuse.

Ce dont vous aurez besoin :

- un mug.
- 20g de chocolat noir.
- 20 g de beurre.
- 3 cuillères à soupe de sucre.
- 3 cuillères à soup de farine.
- un oeuf.
- et éventuellement, un micro-ondes.

1) Prenez le mug et faites fondre le chocolat et le beurre au micro-ondes pendant 30 secondes puis mélangez à l'aide d'une petite cuillère à café.
2) Une fois touillé, ajoutez le sucre et mélangez à nouveau.
3) Versez le sucre et mélangez encore.
4) Incorporez la farine en deux-trois fois pour éviter les grumeaux.
5) Faites chauffer la préparation durant 30 à 45 secondes. Surveillez la cuisson, le cake risque de déborder un peu (il faut dire que ça donne un style!).
6) Laissez refroidir deux minutes et savourez votre mug cake tout moelleux et tout chaud! Je vous conseille d'ajouter du sucre glace ou des chamallows par dessus, c'est tellement meilleur! Bon appétit!

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